top of page
DJI_0195_edited.jpg

Sluit je aan bij Farmpower en Zet Samen de Toon voor een Duurzame Toekomst!

Beste collega-landbouwers,

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een krachtige beweging die de manier waarop we energie benaderen in de landbouwsector transformeert. Farmpower, onze baanbrekende coöperatie van toegewijde landbouwers, heeft de missie om samen de uitdagingen van onze tijd aan te pakken en tegelijkertijd een positieve impact op ons milieu te creëren.

Samen Sterker in Energiehandel:

Farmpower verandert de spelregels voor energiehandel door onze individuele krachten te bundelen. Als leden van onze coöperatie profiteren we van gezamenlijke energie-aankopen en -verkopen, waardoor we een aanzienlijk sterkere onderhandelingspositie hebben. Dit betekent dat we betere tarieven en voorwaarden kunnen afdwingen en tegelijkertijd onze operationele kosten verlagen. Door samen te werken, vergroten we onze financiële veerkracht en versterken we de landbouwsector als geheel.

Gebundelde batterijsystemen:

Bij Farmpower geloven we in de kracht van technologie om ons energielandschap te transformeren. Door onze individuele batterijsystemen te bundelen, creëren we een substantieel volume dat ons in staat stelt een prominente rol te spelen op de FCR-markt. Hierdoor verhogen we de stabiliteit en flexibiliteit van het energienet, terwijl we tegelijkertijd een duurzame bron van inkomsten voor onze coöperatie genereren. Met jouw bijdrage kunnen we samen de weg banen voor een groenere toekomst.

Strategische Samenwerkingen:

Onze nauwe partnerschappen met vooraanstaande energiebedrijven versterken onze positie en verbreden onze perspectieven. Dankzij deze collectieve inspanningen kunnen we grensverleggende oplossingen ontwikkelen, toegang verkrijgen tot gespecialiseerde kennis en onze aanwezigheid op de energiemarkt aanzienlijk vergroten. Als lid van Farmpower maak je deel uit van een dynamische gemeenschap die actief bijdraagt aan de energietransitie en zo bijdraagt aan een duurzame toekomst voor de landbouwsector

Samen Vooruit:

Laten we samen vooruitgaan en onze krachten bundelen om duurzame verandering teweeg te brengen. Sluit je aan bij Farmpower en neem deel aan een gemeenschap die gedreven is door samenwerking, innovatie en een diepgeworteld respect voor het milieu. Samen kunnen we een blijvend verschil maken in de landbouwsector en onze stempel drukken op de weg naar een duurzame toekomst.

IMG-20220509-WA0007.jpg

Word lid van Farmpower!

Vul onderstaande vragenlijst in en stort om uw lidmaatschap te bevestigen het bedrag van 400€ op onderstaande rekeningnummer.

Rekeningnummer Farmpower CV : BE06 7340 5891 9122

Bent u landbouwer
Op welke naam wilt u de aandelen registreren?

Bedankt voor uw lidmaatschap!

bottom of page